1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostiohjelmat
  4. Sähköpostitilin määrittäminen – Android Gmail

Sähköpostitilin määrittäminen – Android Gmail

• Suojattu yhteys: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS.
  • Saapuvan sähköpostin IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993.
  • Saapuvan sähköpostin POP3-palvelin:  pop3.zone.fi portti 995
  • Lähtevän sähköpostin SMTP-palvelin:  smtp.zone.fi portti 465 tai 587

Lähtevän sähköpostin palvelin vaatii todennuksen (käyttäjänimi on sähköpostiosoite, salasana on yleinen tai laitekohtainen).

1. Avaa puhelimessa Gmail ja klikkaa oman tilin päälle. Sen jälkeen Lisää toinen tili.

2. Sen jälkeen klikka aukii Muu.

3. Tähän kirjoittaa lisättävän sähköpostitilin osoite ja klikkaa Seuraava.

4. Klikkaa auki Oma (IMAP).

5. Tähän kirjoittaa lisättävän sähköpostitilin salasana ja klikkaa Seuraava.

6. Määritä saapuvan sähköpostin palvelin ja klikkaa Seuraava. Palvelimen tiedot löytyy tämän ohjeen yläosassa.

7. Määritä lähtevän sähköpostin palvelin ja klikkaa Seuraava. Palvelimen tiedot löytyy tämän ohjeen yläosassa.

8. Klikkaa Seuraava

9. Lisää oma nimi ja paina Seuraava.

Sähköposti on asennettu ja valmis käyttöön.

Updated on 2. Nov 2021