1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostiohjelmat
  4. Sähköpostin määrittäminen – Windows Live Mail

Sähköpostin määrittäminen – Windows Live Mail

• Suojattu yhteys: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS.
  • Saapuvan sähköpostin IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993.
  • Saapuvan sähköpostin POP3-palvelin:  pop3.zone.fi portti 995
  • Lähtevän sähköpostin SMTP-palvelin:  smtp.zone.fi portti 465 tai 587

Lähtevän sähköpostin palvelin vaatii todennuksen (käyttäjänimi on sähköpostiosoite, salasana on yleinen tai laitekohtainen).

1. Uuden tilin lisäämiseksi aukaise Windows Live Mail sovellus ja klikkaa ala reunassa Asetukset nappia ja sen alta Hallitse tilejä.

2. Lisää tili

3. Lisää tilin alla valitse Lisäasetukset.

4. Lisäasetusten alta klikkaa auki Internet-sähköposti.

5. Tässä kohtaa pitää määrittää tilisi.

• Sähköpostiosoite – Määrittämän tilin osoittee
  • KäyttäjänimiOmanimi tai sähköpostin osoite
  • SalasanaMäärittämän tilin salasana
  • Tilin nimiOma nimi
  • Käytä tätä nimeä viestien lähettämiseen . Laita nimi mitä haluat että toiset näkee jos lähetät viestejä.
  • Saapuvan sähköpostin palvelinimap.zone.fi
  • Tilin lajiIMAP4
  • Lähtevän sähköpostin (SMTP) palvelinsmtp.zone.fi

Kun kaikki kentät on täytetty paina Kirjaudu sisään nappia.

Updated on 16. Dec 2021