1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostiohjelmat
  4. Sähköpostin määrittäminen – Mac Mail

Sähköpostin määrittäminen – Mac Mail

• Suojattu yhteys: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS.
  • Saapuvan sähköpostin IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993.
  • Saapuvan sähköpostin POP3-palvelin:  pop3.zone.fi portti 995
  • Lähtevän sähköpostin SMTP-palvelin:  smtp.zone.fi portti 465 tai 587

Lähtevän sähköpostin palvelin vaatii todennuksen (käyttäjänimi on sähköpostiosoite, salasana on yleinen tai laitekohtainen).

1. Avaa ohjelma ja valitse Muu Mail tili ja paina Jatka.

2. Syötä sähköpostitilisi tiedot:

• Nimi: Etu ja Sukunimi
  • Sähköpostiosoite: Määrittämän sähköpostin osoite
  • Salasana: Tämän sähköpostin salasana
  • Tallenna nämä painamalla Kirjaudu sisään nappia.

3. Palvelimien määrittäminen:

• Sähköpostiosoite: Määrittämän sähköpostin osoite
  • Käyttäjätunnus: On sama mikä on sähköposti osoite
  • Salasana: Tämän sähköpostin salasana

Tilin tyyppi: Valitse IMAP

• Saapuvan postin palvelin: imap.zone.fi
  • Lähtevän postin palvelin: smpt.zone.fi

Tallenna määrittämä tili painamalla Kirjaudu sisään. Virheilmoitus että Tilin nimeä tai salasana ei voida varmistaa ei pitää välittää. Tämä ilmesty joka kerta.

4. Tarkista että kentässä Mail on ruksi ja paina OK.

5. Jos tilisi on lisätty ja haluat tehdä muutoksia, avaa Mail ohjelma ja klikkaa Mail, Asetukset, Tilit.

6.Portit ja muut palvelimen asetukset löydät valikosta Palvelinasetukset. Että näkisit portteja ole hyvä ja ota ruksi pois kohdasta Hallitse yhteysasetuksia automaattisesti.

Updated on 25. Apr 2023