1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostirajoitukset

Sähköpostirajoitukset

Rajoitus Ilmainen verkkotunnuksen kanssa Vakio Premium ja Ultimate Aika (TTL)
(minuuttia)
Postilaatikon enimmäiskoko

Postilaatikon kokorajoitus paketista riippuen.

100 Mt (1|4|14) Gt (50|100) Gt
SMTP RCPT

SMTP:n kautta voit lähettää sähköpostia jopa 2000 vastaanottajalle 24 tunnin sisällä.
PS! Sähköposteja ei voi lähettää nopeammin kuin yksi 5 sekunnin välein!

50 2000 4000 1440
SMTP forwards

Kuinka moneelle osoitteelle on mahdollista lähettää sähköpostia 24 tunnin sisällä(kopiot + suodatinviittaukset).

0 10000 20000 1440
SMTP IP

Kuinka monelta eri IP osoitteelta on mahdollista lähettää sähköpostia 15 minuutin sisällä.

10 10 10 15
Vastaanottajien määrä SMTP -viestiä kohden

Yhdessä kirjeessä sallittujen vastaanottajien kokonaismäärä on seuraava (To: Cc: Bcc:).

10 400 400
Saapuneiden sähköpostien määrä

Sähköpostien määrä, kuinka paljon pystyy yksi postilaatikko ottamaan vastaan sähköposteja yhdessä minuutissa.

60 60 90 1
IMAP-lataus

Tietojen määrä (tavuina), kuinka paljon voidaan ladata IMAP -yhteyden kautta 24 tunnin kuluessa.

-N/A-
20 Gt 20 Gt 1440
IMAP-lataus

Tietojen määrä (tavuina), kuinka paljon voidaan ladata IMAPin kautta 24 tunnin aikana. Tämä ei sisällä webmailin kautta ladattujen tietojen määrää.

-N/A- 20 Gt 20 Gt 1440
POP3-lataus

Tietojen määrä (tavuina), kuinka paljon voidaan ladata POP3 -yhteyden kautta 24 tunnin kuluessa.

-N/A- 20 Gt 20 Gt 1440
Automaattivastausten määrä

Yksi tili voi lähettää 2000 automaattista vastausta 24 tunnin sisällä.

-N/A- 2000 2000 1440
Lähettäjän IP-pohjainen sähköpostiraja vastaanottajaa kohden

Kuinka monta sähköpostia voidaan lähettää samasta IP-osoitteesta samaan postilaatikkoon tunnin aikana (DoS-hyökkäysten estäminen).

100 100 100 60
Epäonnistuneet kirjautumiset

Salasanan raaka hyökkäysten estäminen. Esimerkki: jos joku yrittää kirjautua sisään 12 väärällä salasanalla yhden sekunnin aikana, kirjautuminen on estetty119 sekuntia.

12 12 12 2
Samanaikaisten IMAP-yhteyksien määrä

IMAP-yhteyksien määrä, jonka yksi käyttäjä voi muodostaa palvelimeen samanaikaisesti.

-N/A- 25 50
POP3-viestien enimmäismäärä

POP3-protokollan kautta näkyvien sähköpostiviestien enimmäismäärä.

-N/A- 250 2000

Muut rajoitukset ja asetukset

• Postipalvelimen postilaatikon enimmäiskoko kirjeen vastaanottamista varten: 25 Mt
  • IMAP:in kautta ladattavan kirjeen enimmäiskoko: 35 Mt
  • Sähköpostien automaattinen poistaminen roskakorista ja roskapostikansioista.: 30 päivä
  • Poistettujen sähköpostien arkistointiaika: 14 päivää (aika palauttaa poistetut sähköpostit varmuuskopiosta)
  • Automaattivastaus lähettää vastauksen samalle lähettäjälle kerran 4 tunnin välein.
  • Sähköpostiviestejä (lähetä edelleen tai kopio) , joiden roskapostipisteet ovat yli 10 pistettä, ei välitetä eteenpäin
  • Et voi lähettää sähköposteja SMTP-palvelimen kautta toisen lähettäjän osoitteen puolesta.

Premium- ja Ultimate-paketit

Premium- ja Ultimate-postilaatikot on suunniteltu ammattimaisille sähköpostin käyttäjille ja harrastajille. Niille on eri hinnat, mutta niiden levykapasiteetti on riippumaton webhotellipaketista, eikä se vaikuta palvelimen kokonaiskapasiteettiin.

Tarkempi kuvaus tileistä löytyy täältä.

Updated on 1. Sep 2021