1. Home
  2. Sähköposti
  3. Webmail.zone.fi
  4. Automaattisen vastaajan määrittäminen

Automaattisen vastaajan määrittäminen

Webmail ympäristössä pystyt määrittämään myös automaattisen vastauksen.

1. Klikkaa webmail ympäristössä auki Asetukset ja sen alta Automaattinen vastaaja.

2. Huomioi että automaattinen vastaaja on vielä inaktiivinen. Ensimmäiseksi valitse Ajanjakso ja Nimi tälle viestille. Mahdollista on valita myös Vastauksen otsikko.

3. Sen jälkeen kirjoittaa viesti. Sinulla on kolme vaihtoehtoa toimia sen viestin kanssa.

1. Tallenna ja aktivoi – viesti aktivoida välittömästi.
  2. Tallenna – viesti tallennetaan mutta ei ole vielä aktiivinen
  3. Aktivoi – viesti aktivoidaan mutta ei tallennu. Jos aikaväli loppuu poistuu myös viesti.

4. Jos viesti on aktivoitu ja haluat sen kytkeä pois päältä, klikkaa Pois päältä nappia.

Updated on 16. Dec 2021