1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostiohjelmat
  4. Outlook for Windows – sähköpostin määrittäminen

Outlook for Windows – sähköpostin määrittäminen

Automatic setup

Outlook for Windows pystyy asentamaan tilin automaattisesti. Käytä tätä opasta sen määrittämiseen.

Seuraavat asetukset ovat yhteensopivia sähköpostitilisi kanssa:

• Suojattu yhteys: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS
  • Saapuvan sähköpostin IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993
  • Saapuvan sähköpostin POP3-palvelin:  pop3.zone.fi portti 995
  • Lähtevän sähköpostin SMTP-palvelin:  smtp.zone.fi portti 465 tai 587

Lähtevän postin palvelin vaatii todennuksen (käyttäjänimi on sähköpostiosoite, salasana on yleinen tai laitekohtainen).

Vaihe 1 – Kirjoita sähköpostitilisi nimi

Ava Outlook for Windows ja kirjoita yhdistettävän tilin sähköpostiosoite ja napsauta Jatka.

Seuraavat sähköpostiasetukset sopivat sähköposti tilillesi jos sulla on käytössä Outlook for Windows ja käytät Zone:n palveluita.

Vaihe 2 – Valitse saapuvan sähköpostin protokolla

Valitse näkyviin tulevasta sähköpostin tarjoajavalikosta IMAP.

Vaihe 3 – Sähköpostitilin salasana ja palvelimen tiedot

Syötä nyt sähköpostiosoitteeseesi ja palvelintietoihisi liittyvä salasana.

Seuraavat sähköpostiasetukset sopivat sähköpostitilillesi:

• Saapuva posti tai IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993
  • Salausmenetelmä: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS

• Lähtevän postin palvelin eli SMTP-palvelin: smtp.zone.eu portti 465 SSL/TLS tai 587 STARTTLS

Kun olet syöttänyt palvelintiedot, klikkaa Jatka.

Vaihe 4 – Tilin määrityksen viimeistely

Microsoft kysyy nyt, haluatko synkronoida sähköpostitilisi heidän pilvensä kanssa. Napsauta Jatka ja tili yhdistetään.

Outlook for Windows: synkronoi tilit

Päivitetty 10. Sep 2024