Jos sulla on tietoa koodaamisesta, sitten php.ini asetusten muuttaminen .user.ini (PS! Tiedoston nimi alkaa pisteellä) avulla antaa sulle mahdollisuuden säätä palvelimessa monta asia.
.user.ini-tiedostoa oletusarvoisesti ei ole palvelimella. Se voidaan luoda mihin tahansa palvelimen hakemistoon, ja se vaikuttaa automaattisesti kaikkiin alihakemistoihin.
Tiedostoon tehdyt muutokset vaikuttavat samanaikaisesti sekä HTTP- että HTTPS-isäntäkoneisiin.
PS! .user.ini-tiedostoa voidaan käyttää PHP_INI_PERDIR-, PHP_INI_USER- ja PHP_INI_ALL-asetuksiin – PHP_INI_SYSTEM-asetuksiin (esim. opcache-parametrit) sinun on edelleen käytettävä global/php.ini-ratkaisua. Luettelo direktiiveistä löytyy TÄÄLTÄ.
Esimerkkejä
Seuraavassa on joitakin esimerkkejä yleisimmistä muutettavista PHP-asetuksista. Tiedostoon on lisättävä vain halutut asetukset.
Maksimi suoritusaika (Max execution time)
Oletusarvo on 30 sekuntia. Tämä määrittää PHP-skriptin enimmäiskäyttöajan sekunteina. Voit muuttaa sen lisäämällä seuraavan rivin max_execution_time = 600
max_execution_time = 600
PHP-muistin rajoitus (PHP Memory limit)
Oletusarvo on 1024M. Jos haluat kasvattaa arvoa, lisää seuraava rivi:
memory_limit = 1500M
NewRelic-sovelluksen nimenmuutos
newrelic.appname = "Oma sovellus"
PHP-virheiden näyttäminen (Display errors)
Sen avulla voit ottaa PHP-virheiden näyttämisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Oletusarvoisesti virheiden näyttäminen on päällä, ja jos haluat poistaa ne käytöstä, lisää seuraava rivi:
display_errors = off
Jos php.ini asetusten muuttaminen .user.ini avulla ei ole sinulle tuttu aihe, ota yhteyttä verkkokehittäjääsi.