1. Home
  2. Tekninen
  3. php.ini asetusten muuttaminen .user.ini avulla

php.ini asetusten muuttaminen .user.ini avulla

Jos sulla on tietoa koodaamisesta, sitten php.ini asetusten muuttaminen .user.ini (PS! Tiedoston nimi alkaa pisteellä) avulla antaa sulle mahdollisuuden säätä palvelimessa monta asia.

.user.ini-tiedostoa oletusarvoisesti ei ole palvelimella. Se voidaan luoda mihin tahansa palvelimen hakemistoon, ja se vaikuttaa automaattisesti kaikkiin alihakemistoihin.

Tiedostoon tehdyt muutokset vaikuttavat samanaikaisesti sekä HTTP- että HTTPS-isäntäkoneisiin.

PS! .user.ini-tiedostoa voidaan käyttää PHP_INI_PERDIR-, PHP_INI_USER- ja PHP_INI_ALL-asetuksiin – PHP_INI_SYSTEM-asetuksiin (esim. opcache-parametrit) sinun on edelleen käytettävä global/php.ini-ratkaisua. Luettelo direktiiveistä löytyy TÄÄLTÄ.

Esimerkkejä

Seuraavassa on joitakin esimerkkejä yleisimmistä muutettavista PHP-asetuksista. Tiedostoon on lisättävä vain halutut asetukset.

Maksimi suoritusaika (Max execution time)

Oletusarvo on 30 sekuntia. Tämä määrittää PHP-skriptin enimmäiskäyttöajan sekunteina. Voit muuttaa sen lisäämällä seuraavan rivin max_execution_time = 600

max_execution_time = 600

PHP-muistin rajoitus (PHP Memory limit)

Oletusarvo on 1024M. Jos haluat kasvattaa arvoa, lisää seuraava rivi:

memory_limit = 1500M

NewRelic-sovelluksen nimenmuutos

newrelic.appname = "Oma sovellus"

PHP-virheiden näyttäminen (Display errors)

Sen avulla voit ottaa PHP-virheiden näyttämisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Oletusarvoisesti virheiden näyttäminen on päällä, ja jos haluat poistaa ne käytöstä, lisää seuraava rivi:

display_errors = off

Jos php.ini asetusten muuttaminen .user.ini avulla ei ole sinulle tuttu aihe, ota yhteyttä verkkokehittäjääsi.

Päivitetty 3. Sep 2024