1. Home
  2. Sähköposti
  3. Premium ja Ultimate sähköpostipaketit

Premium ja Ultimate sähköpostipaketit

Halutessasi voit tilata lisätilaa sitä tarvitsevalle sähköpostitilille yhdellä napsautuksella. Tähän asti olet käyttänyt virtuaalipalvelimen levytilaan kuuluvaa Standard-postilaatikkoa, nyt voit valita myös Premium ja Ultimate sähköpostipaketit jossa tila on vastaavasti 50 GiB ja 100 GiB.

Mainitut sähköpostipaketit vaativat pienen lisämaksun ja ne on tarkoitettu sähköpostin ammattikäyttäjille tai harrastajille. Näissä paketeissa on yksilöllinen tallennustila, johon hosting-paketti ei vaikuta, eikä Premium- ja Ultimate-sähköpostipaketit vaikuta hosting-paketin kumulatiiviseen tallennustilaan.

Zone Webmail tarjoa myös Premium ja Ultimate postilaatikkoja, missä on yksilöllinen tallennustila, johon hosting-paketti ei vaikuta.
* Hinta vuosimaksulla 25% halvempi, eli Premium maksaa 36€+alv ja Ultimate 72€+alv vuodessa!

Tilien aktivointi

Sähköpostitilin raja-määrää voidaan muuttaa MyZone hallinapaneelissa valitsemalla Palvelujen yleiskatsastus ja sähköposti.

Sähköpostitilin koon kasvattaminen

Kun olet kirjautunut sisään käyttäjätunnuksellasi, valitse Webhotelli, Sähköposti ja Postilaatikot. Klikkaa kynäkuvaketta sen sähköpostitilin vieressä, jota haluat kasvattaa.

Zone Webmail tarjoa myös Premium ja Ultimate postilaatikkoja, missä on yksilöllinen tallennustila, johon hosting-paketti ei vaikuta.

Napsauta avautuvan ikkunan Tietokapasiteettipaketti-osiossa kynäkuvaketta uudelleen.

Zone Webmail tarjoa myös Premium ja Ultimate postilaatikkoja, missä on yksilöllinen tallennustila, johon hosting-paketti ei vaikuta.

Sähköpostitilin valitseminen

Valitse Premium ja Ultimate sähköpostipaketin luettelosta sopiva paketti ja klikkaa Tallenna. Pakettia vastaavat sähköpostitilin resurssit otetaan käyttöön heti, kun muutokset on tallennettu. Sieltä voit jo valita itsellesi sopivimman paketin. Laskutus alkaa automaattisesti.

Zone Webmail tarjoa myös Premium ja Ultimate postilaatikkoja, missä on yksilöllinen tallennustila, johon hosting-paketti ei vaikuta.