1. Home
  2. Sähköposti
  3. Webmail.zone.fi
  4. Sähköpostin automaattisen vastaajan käyttöönotto

Sähköpostin automaattisen vastaajan käyttöönotto

Zone Webmail ympäristössä on sähköpostin automaattisen vastaajan käyttöönotto helppo ja nopea prosessi seuraavan oppaan avulla.

Avaa webmailissa Asetukset napsauttamalla hammasrattaan kuvakeella, sen jälkeen Automaattinen vastaaja.

Avaa Zonen Webmailissa Asetukset napsauttamalla hammasrattaan kuvakeella, sen jälkeen sähköpostin Automaattinen vastaaja.

2. Huomioithan, että vastaaja ei ole vielä käytössä. Ensimmäiseksi valitse Ajanjakso, Vastauksen otsikko ja syötä vastauksen sisältö.

Sen jälkeen napsauta Tallenna ja Aktivoi

Zone Webmail ympäristössä on ilmaisen sähköpostin automaattisen vastaajan käyttöönotto helppo ja nopea prosessi.

Päivitetty 3. Sep 2024