1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostiohjelmat
  4. Sähköpostin määrittäminen – iOS – iPhone

Sähköpostin määrittäminen – iOS – iPhone

• Suojattu yhteys: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS.
  • Saapuvan sähköpostin IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993.
  • Saapuvan sähköpostin POP3-palvelin:  pop3.zone.fi portti 995
  • Lähtevän sähköpostin SMTP-palvelin:  smtp.zone.fi portti 465 tai 587

Lähtevän sähköpostin palvelin vaatii todennuksen (käyttäjänimi on sähköpostiosoite, salasana on yleinen tai laitekohtainen).

1. Ensimmäiseksi klikka auki puhelimessa Asetukset ja listalta Mail.

2. Sitten Tilit.

3. Tilien alta klikkaa auki Lisää tili.

4. Sen jälkeen klikkaa Muu.

5. Lisää sähköpostitili

6. Tässä vaiheessa ole hyvä ja kirjoita sähköpostitilin tiedot.

Nimi – Sinun nimesi
Sähköposti – Sähköpostiosoittee mitä haluat määrittää
Salasana – Lisättävän sähköpostitilin salasana
Kuvaus -Anna avainsana tai kuvaus, jolla erotat tilisi, jos sinulla on useampi kuin yksi tili.

7. Palvelimien määrittäminen. Valitse tilin tyypiksi IMAP.Saapuvan ja lähtevän postin palvelimen tiedot löydät tämän ohjeen alusta.

8. Kun tiedot on vahvistettu, voit lisätä tilin painamalla Tallenna.

Updated on 2. Nov 2021