1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostitilin lisääminen

Sähköpostitilin lisääminen

Huomio

Sähköpostitilin lisääminen edellyttää verkkotunnusta ja Zonen webhotelli-pakettia.

Kirjaudu ensin sisään My Zoneen ja napsauta Sähköposti Palvelujen yleiskatsaus -ikkunasta.

Sähköpostitilin lisääminen on MyZone hallintapaneelissa erittäin helppoa.

Jos tililläsi on useita webhotellin (verkkopalvelin) palveluita, klikkaa Yleiskatsaus-sivulla Hallitse sähköpostia vastaavan palvelun vierestä.

Sähköpostitilin lisääminen on MyZone hallintapaneelissa erittäin helppoa.

Jos haluat lisätä uuden sähköpostitilin, napsauta Lisää uusi postilaatikko.

Sähköpostitilin lisääminen on MyZone hallintapaneelissa erittäin helppoa.

Kirjoita sähköpostilaatikon nimi Sähköpostiosoite-kenttään ja salasana Salasana-kenttiin. Kommentti-kentän täyttäminen on valinnaista.

Klikkaa Jatka.

Sähköpostitilin lisääminen on MyZone hallintapaneelissa erittäin helppoa.

Seuraava askel on valita postilaatikkoosi sopiva paketti ja kun napsautat Luo sähkopostilaatikko, sähköpostitili luodaan.

Sähköpostitilin lisääminen on MyZone hallintapaneelissa erittäin helppoa.

Additional info

Vakiopostilaatikon koko riipu käyttämäsi webhotellin-paketista, ja se vaihtelee 1 GiB:stä 16 GiB:iin.
Niille, jotka tarvitsevat enemmän tallennustilaa, maksulliset Premium- ja Ultimate-pakettimme tarjoavat päivitetyt postilaatikkokoot 50 GiB ja 100 GiB, mikä varmistaa, että sinulla on runsaasti tilaa kasvaviin tarpeisiisi.
Lisätietoja Premium– ja Ultimate-sähköpostipaketeista löytyy täältä.

Kun sähköpostitilin lisääminen on suoritettu ja uusi tili luotu, voit hallita ja muokata tiliä napsauttamalla kynäkuvaketta.

Seuraavalla sivulla voit määrittää automaattisen vastauksen, lähettää kopiot sähköposteista, vaihtaa salasanan, päivittää tallennuspakettia ja hallita suojausasetuksia, kuten 2fa, sovellusten salasanoja ja muuttaa roskapostisuodattimen luokitusta.

Postilaatikko voidaan ottaa heti käyttöön webmailissamme: https://auth.webmail.zone.fi/
Ohjeet postilaatikon lisäämiseen sähköpostiohjelmaan (Outlook, Thunderbird, MacMail, iPhone jne.) löytyvät täältä.

Päivitetty 29. Aug 2024