1. Home
  2. Tekninen
  3. Apache
  4. xmlrpc.php POST-pyynnöt WordPress-metodeihin
  1. Home
  2. Tekninen
  3. xmlrpc.php POST-pyynnöt WordPress-metodeihin

xmlrpc.php POST-pyynnöt WordPress-metodeihin

Zone webhotelleille on lisätty suojaus, joka estää POST-pyynnöt tiedostoille nimeltä xmlrpc.php, jotka sisältävät WordPress (wp.*)-menetelmän. Rajoituksen tarkoituksena on suojata kotisivua salasanoja arvaavia robotteja vastaan.

Vastaavat pyynnöt palauttavat virheen Error 403: Forbidden.
Apache apache.ssl.error.log näyttää seuraavan virhesanoman:

ModSecurity: Access denied with code 403 ... [msg "Blocked wp.* payload in XML-RPC"] [hostname "example.com"] [uri "/xmlrpc.php"] ...

Haluttaessa on mahdollista poistaa vastaava esto palvelimeltasi.

Tämän rajoituksen poistamiseksi sinun on kirjauduttava sisään My Zone-hallintapaneeliin ja web-hosting-hallinnan Webhotelli-osiossa kohdassa Verkkopalvelin-> Pääverkkotunnuksen asetukset -> Muokkaa -> Apache-direktiivit -> Lisä direktiiviryhmä -ikkunassa lisää komentolohko seuraavalla sisällöllä:

<IfModule mod_security2.c>
  SecRuleRemoveById 60020 60021
</IfModule>

Zone webhotellissa on suojaus, joka estää POST-pyynnöt tiedostoille nimeltä xmlrpc.php, jotka sisältävät WordPress (wp.*)-menetelmän.

Päivitetty 17. Oct 2024