1. Home
  2. Tekninen
  3. FTP-käyttäjätilin luominen

FTP-käyttäjätilin luominen

FTP-käyttäjätilin luominen Zonen webhotellissa tai hallinoitussa pilvipalvelimeesa (VPS) on erittäin helppo. Kirjaudu ensin sisään My Zone hallintapaneeliin ja klikkaa sitten Webhotelli. Valitse valikosta vasemmalta FTP ja sen jälkeen Käyttäjätilit.

Lisää uusi FTP-tili napsauttamalla Lisää FTP-käyttäjä:

FTP käyttäjätilin luomiseksi Zonen webhotellissa tai pilvipalvelimessa kirjaudu ensin sisään My Zone -hallintapaneeliin.

Asianmukainen käyttäjätunnus ja hyvin valittu turvallinen salasana riittää tilin luomiseen.

Huomio!

Salasanan murtamiseen kuluva aika riippuu suoraan sen monimutkaisuudesta. Siksi Zone:n salasanojen tulee koostua vähintään 10 merkistä ja niiden määrittelemisessä tulee välttää huonoja käyttötapoja, kuten käyttäjätunnukselle numeroyhdistelmän lisäämistä jne.

Kun FTP-käyttäjätilin luominen on suoritettu voidaan hienosäätää sen asetuksia. Voit esimerkiksi rajoittaa käyttäjän FTP-yhteyksiä sijainnin mukaan, estää suojaamattomat yhteydet ja asettaa käyttäjälle kotihakemiston.

Nyt voit kirjautua sisään FTP-verkkosovellukseen – WebFTP. WebFTP:n avaamiseksi My Zone -ohjauspaneelin kautta sinulta ei kysytä tilisi käyttäjätunnuksia.

Päivitetty 3. Sep 2024