1. Home
  2. Tekninen
  3. htaccess-tiedoston koon rajoittaminen 512 kilotavuun

htaccess-tiedoston koon rajoittaminen 512 kilotavuun

Webhotellissa .htaccess-tiedostojen koko on rajoitettu 512 kilotavuun Apache-verkkopalvelimen asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi.

Jos .htaccess-tiedoston koko ylittää 512 KiB, sivusto näyttää 403 Forbidden -virheen ja vastaava virhe näkyy Apache-virhelokissa seuraavasti:

Jaetussa hosting-ympäristössä .htaccess-tiedostojen koko on rajoitettu 512 kilotavuun Apache-verkkopalvelimen asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi.
Tyypillisesti .htaccess-tiedosto kasvaa johtuen joistakin sovelluksessa käytettävistä laajennuksista, jotka lisäävät rivejä automaattisesti (kuten IP-estäjät). Jos tällainen virhe ilmenee, sinun on tarkistettava sen laajennuksen toiminta ja poistettava tarpeettomat .htaccess-rivit, jotta tiedostokoko ei ylitä 512 KiB.

Lue myös “Esimerkkejä .htaccess-rewrite-säännöistä