1. Home
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostiohjelmat
  4. Sähköpostin määrittäminen – Outlook ympäristöön

Sähköpostin määrittäminen – Outlook ympäristöön

Sähköpostin määrittäminen – Outlook

• Suojattu yhteys: SSL, SSL/TLS tai STARTTLS.
  • Saapuvan sähköpostin IMAP-palvelin: imap.zone.fi portti 993.
  • Saapuvan sähköpostin POP3-palvelin:  pop3.zone.fi portti 995
  • Lähtevän sähköpostin SMTP-palvelin:  smtp.zone.fi portti 465 tai 587

Lähtevän sähköpostin palvelin vaatii todennuksen (käyttäjänimi on sähköpostiosoite, salasana on yleinen tai laitekohtainen).

1. Uuden tilin lisäämiseksi klikkaa auki Tiedosto ja sieltä Lisää tili.

2. Sinulle aukesi uusi ikkuna. Kirjoita siihen sähköpostiosoite jota haluat lisätä. Varmasti klikkaa Lisäasetukset ja laita ruksi kenttään Anna minun määrittää tilini manuaalisesti.

3. Seuraavassa ikkunassa klikkaa IMAP.

4. Nyt sinun pitää määrittää palvelimet ja portit. Nämä on kerrottu ohjeen ylä osassa.

5. Uudessa ikkunassa ole hyvä ja syötä sähköposti tilin salasana.

6. Jos kaikki on merkattu ja kirjoitettu oikein on yhdistyksen jälkeen tilisi lisätty.

Voit sulkea ikkunan ja pääset käyttämään lisättyä tiliä Outlook ympäristössä.

Updated on 2. Nov 2021