1. Home
  2. Tekninen
  3. FTP – Tilin luominen

FTP – Tilin luominen

FTP käyttäjätilin luomiseksi kirjaudu ensin sisään My Zone -ohjauspaneeliin ja napsauta sitten Webhotelli. Valitse valikosta vasemmalta FTP ja sen jälkeen Käyttäjätilit.

Lisää uusi FTP-tili napsauttamalla Lisää FTP-käyttäjä:

Asianmukainen käyttäjätunnus ja hyvin valittu turvallinen salasana riittää tilin luomiseen.

Huomio!

Salasanan murtamiseen kuluva aika riippuu suoraan sen monimutkaisuudesta. Siksi Zone:n salasanojen tulee koostua vähintään 10 merkistä ja niiden määrittelemisessä tulee välttää huonoja käyttötapoja, kuten käyttäjätunnukselle numeroyhdistelmän lisäämistä jne.

FTP-tilin lisäämisen jälkeen voidaan hienosäätää sen asetuksia. Voit esimerkiksi rajoittaa käyttäjän FTP-yhteyksiä sijainnin mukaan, estää suojaamattomat yhteydet ja asettaa käyttäjälle kotihakemiston.

Nyt voit kirjautua sisään FTP-verkkosovellukseen – WebFTP. WebFTP:n avaamiseksi My Zone -ohjauspaneelin kautta sinulta ei kysytä tilisi käyttäjätunnuksia.

Updated on 24. May 2024