1. Home
  2. Tekninen
  3. .htaccess-tiedoston koon rajoittaminen 512 kilotavuun

.htaccess-tiedoston koon rajoittaminen 512 kilotavuun

Jaetussa hosting-ympäristössä .htaccess-tiedostojen koko on rajoitettu 512 kilotavuun Apache-verkkopalvelimen asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi.

Jos .htaccess-tiedoston koko ylittää 512 KiB, sivusto näyttää 403 Forbidden -virheen ja vastaava virhe näkyy Apache-virhelokissa seuraavasti:

[2023-05-09 08:10:48.893481] [vhost: example.com] [directive:error] [pid: 3
9881] [client: 217.146.3.4:0] configuration file too big (548900 bytes):
/data01/virt123/domeenid/www.example.com/htdocs/.htaccess

Tyypillisesti .htaccess-tiedosto kasvaa johtuen joistakin sovelluksessa käytettävistä laajennuksista, jotka lisäävät rivejä automaattisesti (kuten IP-estäjät). Jos tällainen virhe ilmenee, sinun on tarkistettava sen laajennuksen toiminta ja poistettava tarpeettomat .htaccess-rivit, jotta tiedostokoko ei ylitä 512 KiB.

Updated on 6. Jun 2024