DNSSEC

DNSSEC on verkkotunnuksesi DNS-salauksen suojaustekniikka.
DNSSEC:n avulla voidaan varmistaa, että DNS kyselystä palautetut tiedot ovat oikeita ja ovat peräisin luotettavasta lähteestä.
Kun DNSSEC on aktiivinen, et voi muuttaa verkkotunnuksesi nimipalvelimia.

Huomio!

DNSSEC:n poistaminen käytöstä kestää oletusarvoisesti 24 tuntia. Tämä varmistaa oikean DNS-tietueiden leviämisen ja estää katkokset verkkotunnuksesi palveluissa. Jos haluat poistaa DNSSEC:n käytöstä mahdollisimman nopeasti, ota yhteyttä asiakastukeen.

DNSSEC deaktivointi

Voit poistaa DNSSEC:n käytöstä My Zone -ohjauspaneelin kautta napsauttamalla verkkotunnuksesi nimellä Palvelujen yleiskatsaus -sivulla.

Napsauta seuraavalla sivulla DNSSEC joko vasemmalla olevasta valikosta tai verkkotunnuksen yleiskatsauksesta.

Napsauta nyt Poista käytöstä.

DNSSEC aktivointi

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity Zone:n kautta ja käyttää Zone:n nimipalvelimia, voit aktivoida DNSSEC:n My Zone -ohjauspaneelin kautta napsauttamalla verkkotunnuksen nimellä Palvelujen yleiskatsaus -sivulla. Napsauta sitten DNSSEC vasemmalla ja seuraavalla sivulla Aktivoi.
DNSSEC:n aktivointi kestää 1-2 tuntia.

DNSSEC aktivointi CloudFlare-nimipalvelimille

Kun verkkotunnuksesi käyttää CloudFlare-nimipalvelimia, DNSSEC-aktivointi aloitetaan CloudFlaren ohjauspaneelista. CloudFlare antaa sinulle DS-tietuetiedot, jotka on lisättävä verkkotunnuksen DNSSEC-asetuksiin My Zone -ohjauspaneelissa.

DNSSEC-asetusten sivulla voit lisätä DS-tietueen. Avaa Lisäasetukset ja napsauta +-kuvaketta.

Lisää Cloudflare DS-tietue seuraavasti:

• Syötä Avaimen nimi -arvo
  • Valitse Avaimen tyyppi saadun Flags arvon mukaan (yleensä se on KSK)
  • Valitse Algoritmi Digest tyypin mukaan – jos Digest Type on SHA256, valitse ECDSA-P256-SHA256 (13)
  • Lisää Julkisen avaimen arvo

Sinun ei tarvitse lisätä Yksityistä avainta.

Updated on 3. Jun 2024